suda51
no more heroes
film
gamefilm
switch

Suda51 zou Ryan Gosling als Travis Touchdown in No More Heroes-film casten

Geplaatst: 23 juni om 00:02Aangepast: 22 juni om 16:03
Als het aan Goichi 'Suda51' Suda ligt, speelt Ryan Gosling de rol van Travis Touchdown in een No More Heroes-film.

Dat meldt de ontwikkelaar in een interview met Shacknews. De baas van Grasshopper Manufacture werd gevraagd wie hij graag in de rol van Travis zou zien in een hypothetische verfilming van No More Heroes. "Ik zou waarschijnlijk voor Ryan Gosling gaan."

Suda heeft ook een mening als het aankomt op wie de film moet regisseren. "Qua regisseur zou ik James Gunn kiezen. Als het een Japanse regisseur moet zijn, zou ik voor Takashi Miike gaan." Suda heeft met beide heren eerder samengewerkt. Gunn - bekend van Guardians of the Galaxy en The Suicide Squad - schreef mee aan Suda's game Lollypop Chainsaw, terwijl Miike - bekend van cultklassiekers als Ichi the Killer - als het personage Miike in No More Heroes 2 voorkomt. Miike zat ook in het derde deel, maar werd daar door iemand anders van stem voorzien.

No More Heroes 3 kwam vorig jaar uit op Nintendo Switch, maar komt deze herfst ook naar PlayStation, Xbox en pc. Volgens Suda moet dit het laatst deel in de No More Heroes-reeks zijn. Een film is overigens nooit aangekondigd.

Lees Meer


Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.

Gerelateerde artikelen

Meer artikelen tonen
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..