Ubisoft is wel aanwezig op Gamescom dit jaar

Geplaatst: 28 juni om 00:03Aangepast: 28 juni om 11:39
Flink wat bedrijven hebben al aangegeven niet op Gamescom aanwezig te zijn dit jaar, maar Ubisoft is er in ieder geval wél.

Dat heeft het bedrijf via Twitter aangekondigd. "We zien je op Gamescom! Van 24 tot en met 28 augustus, meer nieuws volgt..." Meer details zijn niet bekend, dus ook niet wat de uitgever gaat tonen tijdens Gamescom.

Eerder dit jaar gaf Ubisoft al aan dat het ergens verderop dit jaar een nieuwe Ubisoft Forward zou uitzenden, maar wanneer dat gebeurt is nog niet bekend. Er gaan wel geruchten dat Ubisoft ergens in juli Skull and Bones opnieuw onthult. Ook heeft het bedrijf bevestigd dat het ergens in september "de toekomst van Assassin's Creed" onthult.

Gamescom wordt van 24 tot en met 28 augustus gehouden in Keulen, Duitsland. Op 23 augustus vindt het door Geoff Keighley gepresenteerde Gamescom Opening Night Live gehouden. PlayStation, Nintendo, Take-Two en Activision Blizzard zijn in ieder geval niet van de partij. Wel zijn er meer dan 250 andere bedrijven aanwezig, waaronder THQ Nordic, Koch Media en Bandai Namco.

Eerder gaven Sony en Nintendo al aan niet aanwezig te zijn op Gamescom 2022. 

Lees Meer


Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.

Gerelateerde artikelen

Meer artikelen tonen
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..