playstation
xbox
pc
ubisoft
assassin's creed
gamezomer

Ubisoft onthult in september 'de toekomst van Assassin's Creed'

Geplaatst: 15 juni om 00:05Aangepast: 14 juni om 18:13
Ubisoft zegt ergens in september dit jaar "de toekomst van Assassin's Creed" te onthullen.

Dat meldde het bedrijf tijdens de Assassin's Creed-livestream gisteravond. Wat die toekomst precies inhoudt is nog niet duidelijk. Wel gaan er geruchten dat het bedrijf werkt aan een Valhalla-spin-off met Basim in de hoofdrol. Die game zou een grote focus op stealth hebben. 

Ubisoft werkt ook al geruime tijd aan Assassin's Creed Infinity, een nieuwe hoofdgame in de franchise dat volgens geruchten een soort overkoepelende basis moet worden voor de franchise van waaruit nieuwe avonturen gespeeld kunnen worden.

Tijdens de Assassin’s Creed Celebration-presentatie gisteravond werd onder andere onthuld dat er nieuwe gratis content naar Assassin's Creed Valhalla komt, waaronder een roguelite-achtige gamemodus genaamd The Forgotten Saga. Ook komt er eind dit jaar een gratis verhalend hoofdstuk waarmee het verhaal rondom hoofdpersonage Eivor wordt afgerond. Sinds gisteren is ook de 60 fps-update voor Assassin's Creed Origins beschikbaar op PS5 en Xbox Series X en S. De game is van 16 tot en met 20 juni gratis te spelen.

Lees Meer


Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.

Gerelateerde artikelen

Meer artikelen tonen
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..