world of warcraft
blizzard
wow
wow classic
the burning crusade

Vanaf 26 juli kan je je personages in WoW Classic niet meer klonen

Geplaatst: 14 mei om 00:00Aangepast: 13 mei om 21:20
Over ruim twee maanden haalt Blizzard een functie uit World of Warcraft Classic waarmee je je personages van de ene naar de andere realm kan klonen. Wil je dus nog graag gebruik maken van deze dienst, dan heeft de Wacht je bij deze gewaarschuwd!

De kloonfunctie in World of Warcraft Classic is nu ongeveer een jaar beschikbaar en Blizzard geeft geen reden waarom de functie uit de game verdwijnt in een officiële blog rondom de kwestie. Het klonen van je personages werd in het leven geroepen rondom de verschijning van de Burning Crusade-uitbreiding, zodat spelers niet per sé een keuze hoefden te maken tussen de zogenaamde Classic Era en The Burning Crusade.

Als je nog twijfelt, dan maakt Blizzard je keuze nu gelukkig wel ietsje makkelijker. Totdat de functie offline gaat, kan je voor 5 euro per personage gebruik maken van de dienst en dat betekent een korting van maar liefst 66 procent. De Wacht vindt het alsnog een belachelijk hoge prijs, maar het had nog veel erger gekund, als Blizzard haar originele plannen door had gezet. Dan kostte het klonen van je personages namelijk een klinkende 35 euro per stuk. 

Rodney FeterisAl een PlayStation in huis sinds de dagen dat ik nog in luiers liep. Altijd te porren voor een prachtige singleplayer-game, maar er gaat bijna niets boven een potje League of Legends op z'n tijd.

Lees Meer


Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.

Gerelateerde artikelen

Meer artikelen tonen
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..