squadron 42
star citizen
development
cloud imperium games
sci-fi

We moeten nog jaren wachten op Squadron 42

Geplaatst: 5 dagen geleden om 00:04Aangepast: 5 dagen geleden om 23:13
Als vorig jaar ons iets leerde, dan is het dat wachten op games nooit leuk is. De ene na de andere game werd uitgesteld, waardoor we nog langer moeten wachten op onze meest geanticipeerde titels. Maar nog vervelender is uitkijken naar een game, zonder te weten wanneer ‘ie precies verschijnt. Fans van Squadron 42 kennen het gevoel en zij moeten nog flink wat geduld opbrengen voordat de game verschijnt…

Squadron 42 is al jaren in ontwikkeling en heeft nog geen zicht op een concrete verschijningsdatum. Toch laat ontwikkelaar Cloud Imperium Games weer eens van zich horen, maar dat betekent geen goed nieuws. In gesprek met Wccftech laat CEO Carl Jones namelijk weten dat het nog ‘één tot twee jaar gaat duren’ voordat de sci-fi-game verschijnt. Als je dus op Squadron 42 zit te wachten, kunnen je verwachtingen voorlopig weer in de ijskast.

De Wacht heeft sowieso een beetje een apart gevoel bij deze ontwikkelaar, want naast Squadron 42 werkt de studio ook aan Star Citizen. Ook die laatste game is al jaren in ontwikkeling en harkt ondertussen een fortuin aan crowdfundings binnen. Hoewel je de game via early access kan spelen, is er nog geen concrete releasedatum gecommuniceerd. Wat Cloud Imperium Games met die karrevracht aan centen doet, mag Joost weten, maar gerichte verbeteringen aan de game heeft de Wacht in ieder geval nog niet gezien.

Rodney FeterisAl een PlayStation in huis sinds de dagen dat ik nog in luiers liep. Altijd te porren voor een prachtige singleplayer-game, maar er gaat bijna niets boven een potje League of Legends op z'n tijd.

Lees Meer


Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.

Gerelateerde artikelen

Meer artikelen tonen
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..