Nachtwacht

Zoektocht naar opvolger James Bond start in 2022

Geplaatst: 28 september om 02:02Aangepast: 28 september om 01:38
Terwijl iedereen en z’n moeder al is genoemd als potentiële James Bond-opvolger, heeft producent Barbara Broccoli gezegd dat er pas in 2022 wordt gekeken naar een opvolger.

Dat impliceert dat ze op dit moment wel vast films plannen voor de toekomst, maar dus nog niet weten wie de hoofdrol van de Britse geheim agent speelt. No Time To Die is de laatste 007-film met Daniel Craig. Broccoli zegt: “We denken er nog helemaal niet over na. Het is nu Daniel Craigs feestje en dat houden we graag zo. Volgend jaar gaan we bedenken hoe dat in de toekomst gaat.” Er zijn wel mannen en een vrouw die regelmatig in de geruchtenmolen voorbijkomen: Tom Hardy, Idris Elba, Tom Hiddleston, Henry Cavill en Lashana Lynch. Wie hoop jij dat binnenkort lurkt aan geshakete Martini’s? 

Laura JennyRoots in Nintendo-games, als puber veel uren in PC-spellen gestoken en nu kan ze niet kiezen welke console haar favoriet is. Haar favo game wel: Super Mario World, hoewel ze altijd openstaat voor een nieuwe nummer 1. Praat veel, maar tikt nog liever. Als het niet over games gaat, dan over films en tech. Schattige dierenplaatjes zijn altijd welkom.

Lees Meer


Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.

Gerelateerde artikelen

Meer artikelen tonen
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..