2K Launcher niet meer nodig voor Civilization 6 en komende vervolg

Geplaatst: 17 augustus om 10:49
Fireaxis Games heeft de verplichting om de 2K Launcher te gebruiken om Civilization 6 te spelen verwijderd. Ook bij het aankomende zevende deel in de reeks is de launcher niet langer nodig.

Dat heeft de ontwikkelaar bekendgemaakt op de Steam-pagina van Civilization 6. Het was de update van afgelopen woensdag die de verandering doorvoerde. Ook het zevende deel dat volgend jaar verschijnt, is niet langer afhankelijk van de 2K Launcher. Het is een flinke opsteker voor de spelers, die dan ook erg blij zijn met het nieuws.

Civilization - vaak afgekort tot Civ - is met recht een monument op het gebied van turn-based strategiegames te noemen. De reeks bestaat al sinds 1991 en er zijn in totaal al 65 miljoen Civ-games over de toonbank gegaan.

Het is een tijdrovende game om te ontwikkelen vanwege de talloze gameplaycomponenten die het bevat. Civ 6 dateert alweer uit 2016 en is de meest populaire game in de reeks tot nu toe. Volgend jaar ontdek je of deel zeven dat weet te evenaren of zelfs overtreffen, want ergens in 2025 verschijnt het spel op pc en consoles.

Dwayne VranckenVan origine een PlayStation-gamer, maar inmiddels ook verknocht aan Nintendo en Xbox. Zoekt zijn heil in meeslepende singleplayer-campagnes en zo nu en dan ook wel in wat online fighting games. Begon bij Metal Gear Solid op de PlayStation en vindt inmiddels dat Christopher Nolan de Hollywood-equivalent is van Hideo Kojima.

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.