bittorrent
torrent
torrentfreak

'Aanbod illegale games opgedroogd na grote politieactie'

Geplaatst: 7 september 2020 om 16:08Aangepast: 7 september 2020 om 16:09
Het aanbod van illegale games lijkt even te zijn opgedroogd nadat belangrijke spelers in het torrent-wereldje zijn opgepakt. Dat meldt Torrent Freak in een eigen analyse.

De website Torrent Freak is gespecialiseerd in de illegale verspreiding van media en ziet een opvallende daling in het aantal nieuwe bestanden dat wordt aangeboden.

Europol en het Amerikaanse ministerie van Justitie hebben eind vorige maand meerdere leden van SPARKS opgepakt, een groep die al jarenlang verschillende media illegaal aanbood op internet. Zij waren verantwoordelijk voor een groot deel van de bestanden die via Bittorent worden aangeboden. Het gaat om films, series, muziek, e-books, maar dus ook games.

Volgens Torrent Freak is er nog nooit zo weinig nieuw illegaal aanbod geweest als sinds de arrestaties. Voorheen waren er in een week tijd 1944 nieuwe releases te vinden, nu gaat het maar om 168.

Vooral games en e-books zijn het 'slachtoffer' van de arrestaties. In de dagen na de politieacties zijn er geen tot weinig nieuwe bestanden verschenen.

Lees Meer


Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.

Gerelateerde artikelen

Meer artikelen tonen
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..