Abonnement op retrogamestreamingdienst Antstream Arcade? Dat kan straks ook op PS5

Geplaatst: 18 augustus om 12:53Aangepast: 18 augustus om 16:09
Na de pc, Xbox en mobiele apparaten komt de retrogamestreamingdienst Antstream Arcade ook naar PlayStation.

Dat heeft Steve Cottam, CEO van Antstream Arcade, recent aangekondigd tijdens een livestream. De dienst komt op een nog onbekend moment naar PlayStation-consoles, maar daar hoor je volgens Cottam de komende weken meer details over. Hetzelfde geldt voor de nieuwe functies die Antstream de komende tijd naar de abonnementsdienst wil brengen. Daarbij had Cottam het over nieuwe competitieve functies en een modernere interface.

Watch on YouTube

Antstream Arcade biedt meer dan 1300 retrogames die ooit op Atari-, Nintendo-, Commodore-, Sega- en PlayStation-consoles verschenen. De bibliotheek wordt wekelijks bijgewerkt en bevat op dit moment titels zoals Metal Slug X, Boulder Dash en Worm. De volledige catalogus van Antstreams retrogames vind je hier.

Antstream Arcade is momentaal al beschikbaar op pc, Mac, iOS en Android, Linux, Samsung TV en Xbox-consoles. Je betaalt 39,99 euro per jaar voor het abonnement, of eenmalig 99,99 voor een levenslang abonnement.

Dwayne VranckenVan origine een PlayStation-gamer, maar inmiddels ook verknocht aan Nintendo en Xbox. Zoekt zijn heil in meeslepende singleplayer-campagnes en zo nu en dan ook wel in wat online fighting games. Begon bij Metal Gear Solid op de PlayStation en vindt inmiddels dat Christopher Nolan de Hollywood-equivalent is van Hideo Kojima.

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.