Rocksmith+
Ubisoft
PC
xbox
playstation

Abonnementsdienst Rocksmith+ komt pas in 2022 uit

Geplaatst: 15 september om 11:29Aangepast: 15 september om 11:28
De vertragingen vliegen ons de laatste tijd weer om de oren. De volgende patiënt is Rocksmith+, dat nu pas in 2022 uitkomt.

Er is nog geen precieze releasedatum bekend. De dienst had eigenlijk ergens deze zomer op pc moeten lanceren en ergens deze herfst op Xbox- en PlayStation-consoles. Afgelopen juli werd een gesloten bèta gehouden en Ubisoft gaat de extra tijd die het uitstel oplevert gebruiken om de feedback van testers te verwerken.

Rocksmith+ is een interactieve manier om gitaar en basgitaar te leren spelen middels een uitgebreide bibliotheek aan nummers. Zo kunnen spelers gebruikmaken van de zogenaamde Riff Repeater, een modus waarbij spelers de snelheid van een nummer kunnen vertragen om deze op een rustig tempo te leren spelen. Ook kunnen ze via het platform anderen om hulp vragen en zelfs versies van nummers creëren en delen.

Rocksmith verscheen oorspronkelijk in 2011 biedt connectiviteit met echte gitaren om nummers te kunnen spelen. In 2014 verscheen ook een remaster van de game voor consoles en pc. Hieronder is de onthullingstrailer van Rocksmith+ te zien.

Lees Meer


Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.

Gerelateerde artikelen

Meer artikelen tonen
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..