Allereerste Lego-sets van Mario Kart onthuld

Geplaatst: 21 augustus om 14:03
Dat wordt racen naar de speelgoedwinkel: Lego heeft een paar officiële sets aangekondigd rond onze favoriete kartracer, Mario Kart.

Er komen maar liefst zes pakketjes beschikbaar, die allemaal vanaf 1 januari 2025 te koop zijn. Maar dan zijn de winkels toch dicht? Nou ja, online dan maar.

De kleinste set is de Yoshi Bike (133 steentjes, 14,99 euro) met een lichtblauwe Yoshi, een schild en een Lego-motor. De Standard Kart (174 steentjes, 19,99 euro) is een bouwbaar model van, je raadt het al, de standaard kart, plus een werkplek en een Toad-figuur met een pit-uniform en een Super Glider.

De Donkey Kong & DK Jumbo-set (387 steentjes, 34,99 euro) bevat een van Donkey Kongs kenmerkende karts, de DK Jumbo. Deze kan schilden en bananen lanceren om andere spelers te vertragen. De set Baby Mario vs. Baby Luigi (321 steentjes, 29,99 euro) bevat Baby Mario in zijn Biddybuggy en Baby Luigi in zijn Tri-Speeder.

Dan is er nog Toad's Garage (390 steentjes, 39,99 euro) met twee blauwe Toads die karts kunnen afstellen in hun garage. Tot slot is er nog de Baby Peach & Grand Prix-set (823 steentjes, 79,99 euro) met Baby Peach in haar Wild Wiggler-kart, Lemmy in de Landship-kart en Toad op de standaard motor. Deze set heeft een parcours met obstakels, een beginpoort en meer.

Nog een leuk extraatje: als je de interactieve Lego Mario-figuurtjes in de karts zet, krijg je unieke geluiden uit de Mario Kart-games te horen, plus visuele effecten.

Lego Mario Kart
-EYc8DxCmQTO3NFSHGyKH0Q
-E2XrSc44Qyisg9EXT3dZkA
Erik NusselderRedacteur van Gamer.nl. Houdt veel van RPG's, action-adventures, platformers, point-and-click adventures. Ook van leuke indies. Kan bovendien heerlijk genieten van het spelen van slechte games (al krijgen ze dan wel gewoon een slecht cijfer, natuurlijk). Contact: erik@gamer.nl

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.