Analist hint naar onthullingen nieuwe Fable en Perfect Dark vanavond

Geplaatst: 23 juli 2020 om 04:22Aangepast: 3 februari 2023 om 09:50
Analist Daniel Ahmad hint op Twitter mogelijk naar onthullingen van nieuwe games in de Fable- en Perfect Dark-franchises.

Ahmad, die op Twitter door het leven gaat als ZhugEX, is analist bij Niko Partners en al geruime tijd werkzaam in de game-industrie. Hij hint dan ook regelmatig naar mogelijke nieuwe games en aankondigingen.

Op Twitter praatte hij gisteren over de Xbox Games Showcase die vanavond wordt uitgezonden. Daarbij vallen twee woorden in zijn tweet op: 'fabled' en 'avowed'. Fans hopen dat het gebruik van het woord 'fabled' er op wijst dat Microsoft vanavond een nieuwe Fable onthult.

Sommige gamers hebben voor het woord 'avowed' de connectie met Perfect Dark gelegd. Wanneer spelers in Perfect Dark faalden in een missie, werd de agent-status aangegeven als 'disavowed'.

Ahmad staat er om bekend grapjes te maken die achteraf niet kloppen, maar journalist Grubb benadrukt hetzelfde te hebben gehoord. Ook insider Imran lijkt het gerucht ook te bevestigen.

Microsoft zendt vanavond om 18:00 uur Nederlandse tijd de Xbox Games Showcase uit. Verwacht wordt dat het bedrijf vooral first party-games voor zijn aanstaande Xbox Series X-console toont.

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.