Assassin's Creed
Haven Studios
playstation
Ubisoft

Art director Assassin's Creed vertrekt bij Ubisoft, aan de slag bij Haven Studios

Geplaatst: 6 dagen geleden om 14:47Aangepast: 6 dagen geleden om 14:52
Raphael Lacoste was zestien jaar werkzaam bij Ubisoft, voornamelijk als art director van de Assassin's Creed-franchise. Hij pakt zijn biezen en gaat aan de slag bij Haven Studuis.

In totaal werkte hij aan acht Assassin's Creed-games. "Ik wil onze geweldige fans en de enorme talenten waar ik mee heb gewerkt de afgelopen jaren bedanken. En ook Ubisoft, voor hun vertrouwen en de prachtige projecten die we samen tot leven hebben gewekt."

Lacoste gaat aan de slag bij Haven Studios, de nieuwe ontwikkelaar die is opgericht door Jade Raymond. Zij speelde zelf ook een belangrijke rol bij de ontwikkeling van Assassin's Creed. Haven Studios wordt deels gefinancierd door Sony en hun eerste game komt dan ook naar PlayStation-consoles. Details ontbreken nog, maar volgens een recent gerucht bevat het spel GaaS-elementen.

Lacoste laat weten dat hij het spannend vindt om aan een nieuwe IP te werken met veel mensen waar hij ooit ook aan Assassin's Creed mee werkte. Darby McDevitt - de voormalige narrative director van AC Valhalla - en Eric Baptizat - de regisseur van Valhalla - verlieten Ubisoft onlangs ook al.

Lees Meer


Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.

Gerelateerde artikelen

Meer artikelen tonen
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..