Art the Clown hakt erop los in Terrifier: The Artcade Game

Geplaatst: Vandaag om 13:58
Gamers met een voorliefde voor de geschifte en bloeddorstige Art the Clown komen volgend jaar aan hun trekken met Terrifier: The Artcade Game.

De game is gebaseerd op de horrorfilmreeks Terrifier en brengt de moordlustige Art tot leven in een sicescrolling beat-em-up game waarin de koppen letterlijk rollen. Met maximaal vier spelers tegelijk doorloop je levels, maak je vijanden een kopje kleiner met de meest uiteenlopende (slag)wapens en verzamel je diverse items en power-ups. Aan het einde van elk level wacht een baasgevecht, waarna je doorstroomt naar het volgende level.

Watch on YouTube

Het verhaal van de game is, net als in het bronmateriaal, een flinterdun excuus om Art dood en verderf te laten zaaien. De bloeddorstige clown dringt binnen op een set waar toevallig een film wordt gemaakt over zijn eigen moordpartijen. Daar maakt hij korte metten met de leden van de filmcrew, net als met de agenten die hen willen redden. Terrifier: The Artcade Game verschijnt volgend jaar voor PlayStation 5, Xbox Series X/S, Nintendo Switch en pc.

Dwayne VranckenVan origine een PlayStation-gamer, maar inmiddels ook verknocht aan Nintendo en Xbox. Zoekt zijn heil in meeslepende singleplayer-campagnes en zo nu en dan ook wel in wat online fighting games. Begon bij Metal Gear Solid op de PlayStation en vindt inmiddels dat Christopher Nolan de Hollywood-equivalent is van Hideo Kojima.

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.