Aspyr brengt nieuwe versie uit van Star Wars: Bounty Hunter

Geplaatst: 2 dagen geleden om 15:33
Potverdorie, wat zijn er in al die jaren eigenlijk veel Star Wars-games geweest hè? Je zou er bijna een paar vergeten. Zoals Star Wars: Bounty Hunter. Maar die komt nu opnieuw uit, dus dan denken we er weer even aan.

Star Wars: Bounty Hunter was een best wel matige action-adventure op de PlayStation 2 en Gamecube, die in 2002 uitkwam. Wel cool: je speelde als de Mandalorian Jango Fett, oftewel de beste premiejager in het hele universum. De game was een soort van prequel op de film Episode 2: Attack of the Clones.

Aspyr Media heeft nu een nieuwe versie van de game aangekondigd die de oude versie een fris laagje verf geeft. Heel spannend klinkt dat helaas niet: "Meerdere visuele verbeteringen op moderne platforms, plus ondersteuning voor Steam Deck en een aantal functies van de DualSense-controller voor PlayStation 5-spelers."

De nieuwe versie van Star Wars: Bounty Hunter komt uit voor PlayStation 5 en 4, Xbox series X|S en One, Nintendo Switch en Steam. De game verschijnt op 1 augustus, is al te pre-orderen en kost een schappelijke 20 euro. De nieuwe aankondigingstrailer kun je hieronder checken.

Watch on YouTube

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.