Assassin's Creed Invictus zou wat weghebben van Fall Guys

Geplaatst: Vandaag om 13:04
Opmerkelijk nieuws: Assassin's Creed: Project Invictus zou elementen bevatten die aan Fall Guys doen denken.

Ubisoft werkt achter de schermen aan meerdere Assassin's Creed-games. Naast het op 15 november te verschijnen Assassin's Creed Shadows, dat een compleet nieuw, grootschalig avontuur is zoals we de afgelopen jaren gewend zijn van de reeks, worden er ook games binnen de franchise ontwikkeld die het anders aanpakken. Zo moet Assassin's Creed Hexe erg griezelig worden, en zou Assassin's Creed Invcictus een multiplayergame worden.

Over laatstgenoemd spel zijn nu wat mogelijke details gelekt. Insider J0nathan, die wel vaker correcte informatie over Ubisofts populaire reeks naar buiten lekt, claimt dat de game spelers verschillende personages uit de reeks laat besturen en het tegen andere spelers laat opnemen om te kijken we het overleven in verschillende rondes.

"Het wordt een soort Fall Guys - zestien spelers die het tegen elkaar opnemen in verschillende rondes en verschillende spellen", aldus j0nathan (via Eurogamer). "Zo is er Team Deatchmatch, een free-for-all en een spel gebaseerd op snelheid waarin je lichtpuntjes verspreid in het level moet verzamelen. Als je de volgende ronde haalt kun je verschillende krachten kiezen om je build mee uit te breiden."

Volgens de insider kunnen we op z'n minst Ezio en Cesare Borgia als speelbare personages verwachten, en levels gebaseerd op Black Flag, Mirage en Shadows. Hoe dan ook is het bovenstaande nog niet officieel bevestigd. Wat wel zeker is, is dat we vanaf 15 november aan de slag kunnen met AC Shadows op pc, PS5 en Xbox Series-consoles.

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.