nintendo
ubisoft
assassinscreedrogue
nintendoswitch
releasedatum
blackflag
assassinscreed

Assassin's Creed Black Flag en Rogue komen 6 december naar de Nintendo Switch

Geplaatst: 27 november 2019 om 15:10Aangepast: 27 november 2019 om 15:16
Ubisoft heeft via hun website laten weten dat de Assassin's Creed-games Black Flag en Rogue op 6 december naar de Nintendo Switch komen, als onderdeel van Assassin's Creed: The Rebel Collection. Na Assassin's Creed III Remastered zijn dit de tweede en derde Assassin's Creed-games die je op de Switch kan spelen.

Tijdens een Nintendo Direct in september liet Nintendo ons al weten dat Assassin’s Creed IV Black Flag en Assassin’s Creed Rogue naar de Nintendo Switch komen, maar een releasedatum hadden ze nog niet voor ons. Via hun website heeft Ubisoft nu bekendgemaakt dat Assassin’s Creed: The Rebel Collection 6 december naar de Nintendo Switch komt. Alle DLC van beide games krijg je er gewoon bij.

Volgens de Nintendo eShop voegt de Switch-versie een aantal functies toe: handheld-modus (duh), HD Rumble, Touch Screen Interface en Motion Control Aiming. Deze functies werden ook aan Assassin’s Creed III Remastered toegevoegd, toen deze game eerder dit jaar naar de Switch geport werd.

Er zijn genoeg Assassin’s Creed games, de een beter dan de ander. Toch wordt Black Flag door velen als de beste Assassin’s Creed-game gezien. Ook hier op PU.nl zijn waren we er tevreden over, en gaven we de game een 88. Hierdoor is het een van de best scorende Assassin’s Creed-games op onze website.

The Rebel Collection

En de meeste mensen zijn dat wel met ons eens, waardoor deze Switch-release waarschijnlijk met open armen wordt ontvangen door iedereen die Black Flag nog niet heeft gespeeld toen de game in 2013 uitkwam, of gewoon weer eens zin heeft om de game opnieuw te spelen op een handheld.

Assassin’s Creed Rogue werd minder ontvangen, maar de 80 die wij deze game gaven is natuurlijk ook niet slecht. Deze game verscheen in 2014, en ziet er net als Black Flag in 2019 nog prima uit.

Assassin’s Creed is met afstand de grootste franchise van Ubisoft, want de games zijn al meer dan 140 miljoen keer verkocht. Binnenkort probeert Ubisoft een nieuwe manier van storytelling met Assassin’s Creed Gold, een audio drama waar je begin volgend jaar naar kan luisteren.

In dit artikel

Niels ArtsHeeft een haat-liefde relatie met League of Legends, maar wil de grootste releases van het moment ook nooit missen.

Lees Meer


Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.

Gerelateerde artikelen

Meer artikelen tonen
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..