arkham
batman
handheld

Batman: Arkham Origins en Blackgate officieel aangekondigd

Geplaatst: 9 april 2013 om 17:49Aangepast: 10 april 2013 om 00:50
Warner Bros. Games Montreal heeft Batman: Arkham Origins officieel aangekondigd. En ook nog een handheld Batman game: Batman: Arkham Origins Blackgate. The Batman is back!

Batman: Arkham Origins is officieel aangekondigd. De game speelt zich af voor de andere twee delen in het Arkham universum. In origins zal een jonge en minder doorgewinterde Batman veel bekende superschurken voor het eerst tegenkomen. Zo zie je op het plaatje hieronder de huurmoordenaar Deathstroke die voor het eerst verschijnt in een Arkham-game. Dit alles zal door een aangepaste Unreal engine prachtig in beeld gebracht worden.

De release voor Batman: Arkham Origins staat op 25 oktober 2013. Dat is nog maar een paar nachtjes slapen! Hij zal verschijnen voor Wii U, PlayStation 3, Xbox 360 en PC.

Maar er is meer! Om maar even in Tell Sell termen te spreken. Er zal ook een nieuwe Batman-game verschijnen voor de handhelds. Batman: Arkham Origins Blackgate zal voor de 3DS en Vita verschijnen en op dezelfde dag uitkomen als Origins. Deze game zal zich afspelen vlak na de gebeurtenissen in Origins. Qua gameplay is het vergelijkbaar met Metroid en Armature Studio’s staat aan het roer van de ontwikkeling. De studio die een aantal werknemers heeft die ook aan de Metroid Prime trilogy gewerkt hebben. Dus daar passen wel wat hoge verwachtingen bij.

In dit artikel

Lees Meer


Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.

Gerelateerde artikelen

Meer artikelen tonen
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..