dice
dlc
pc
xbox360
battlefield4
ps4
ps3
battlefield4finalstand
xboxone
battlefield4dragonsteeth
battlefield
gratis
ea

Battlefield 4 Final Stand DLC nu gratis te downloaden

Geplaatst: 18 mei 2016 om 12:00Aangepast: 18 mei 2016 om 13:17
Tot en met 24 mei kan je de Final Stand DLC voor Battlefield 4 gratis downloaden voor alle platformen. Dit is de tweede Battlefield 4 DLC die helemaal voor noppes te downloaden is, eerder was Dragon's Teeth voor niets op te pikken.

DICE is helemaal loco geworden en is bezig met het weggeven van gratis DLC aan iedereen die er interesse in heeft. Dragon's Teeth, voor Battlefield 4, kwam eerder al beschikbaar en nu is ook Final Stand voor niets op te pikken voor PC, PS3, PS4, Xbox One en Xbox 360. Final Stand is tot en met 24 mei gratis.

Om de aankondiging van Battlefield 1 te vieren, maakte ontwikkelaar DICE bekend dat zij Battlefield DLC gaan uitdelen. Battlefield 1 komt op 21 oktober uit voor PC, PlayStation 4 en Xbox One. Als je informatie over die game wil checken, kan je hier klikken.

Met dank aan marcvinyard voor de tip!

In dit artikel

Danny van GendAl jarenlang fanatiek eSport-volger: van League of Legends, tot Overwatch, tot Rocket League. Verder groot fan van Civilization en alles wat met Command and Conquer te maken heeft. Lievelingsgame is nog steeds Return to Castle Wolfenstein: Enemy Territory.

Lees Meer


Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.

Gerelateerde artikelen

Meer artikelen tonen
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..