Beat Saber verlaat volgende week Early Access

Geplaatst: 15 mei 2019 om 06:29Aangepast: 22 augustus om 08:48
Beat Saber wordt vanaf volgende week uit Early Access gehaald. Met de volledige lancering van het virtual reality-ritmespel wordt de veelgevraagde Level Editor toegevoegd en gaat de prijs omhoog.

Beat Games heeft aangekondigd dat Beat Saber op 21 mei officieel Early Access op pc verlaat, om een volledige lancering te krijgen. Dit is dezelfde dag dat de Oculus Quest wordt uitgebracht, waar Beat Saber vanaf lancering op beschikbaar is. Volgens Beat Games is de officiële lancering slechts een formaliteit, maar de ontwikkelaar zegt nog grote plannen te hebben voor het spel.

De huidige versie van Beat Saber is volgens Beat Games stabiel genoeg om de Steam-, Oculus, en PSVR-versie van het spel samen te voegen tot een enkele versie. Bovendien zijn alle functionaliteiten die de ontwikkelaar wilde toevoegen aan het spel sinds de eerste lancering, nu allemaal beschikbaar. Met de overgang van Early Access naar een volledige lancering gaat ook de prijs van Beat Saber omhoog, van 20 naar 30 euro. Vóór 21 mei kan het spel echter nog worden aangeschaft voor de goedkopere prijs.

Beat Games heeft ook onthuld dat de veelgevraagde Level Editor volgende week wordt toegevoegd aan het spel. Hiermee kunnen spelers hun eigen levels bouwen in Beat Saber, op het ritme van hun favoriete muziek. De ontwikkelaar zegt in de toekomst nog meer functionaliteiten en verbeteringen toe te voegen, naast Music Packs en gratis audiotracks.

Ralph van DodewaardRedacteur bij Gamer.nl en de tafeltenniskoning op de redactie.

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.