Bekijk op 29 juni een livestream rondom Star Ocean: The Divine Force

Geplaatst: 24 juni om 11:18Aangepast: 24 juni om 09:38
Op 29 juni is een livestream te zien die volledig draait om Star Ocean: The Divine Force.

Dat hebben uitgever Square Enix en ontwikkelaar Tri-Ace aangekondigd. De livestream heet 'Star Ocean Program Special Edition' en is op 29 juni om 13:00 uur Nederlandse tijd te zien op YouTube. De livestream wordt in de video hieronder zichtbaar op de gemelde datum en tijd.

De livestream wordt gepresenteerd door Raymond Laurence, de stemacteur van Subaru Kimura. Kijkers kunnen een uitzending van veertig minuten verwachten, waaronder informatie over het verhaal, de gameplay en nieuwe personages.

Eerder dit jaar liet Square Enix al weten dat Star Ocean: The Divine Force niet meer zoals gepland in het voorjaar van 2022 uit zou komen. Zover bekend moet het spel nu ergens later dit jaar verschijnen, al wordt daar tijdens de livestream mogelijk meer duidelijkheid over gegeven.

Star Ocean: The Divine Force combineert sci-fi en fantasie met een uitgebreide line-up aan personages, verhalen, een uniek gevechtssysteem en toegankelijke besturing. Het verhaal moet daarbij beïnvloed worden door de keuzes die spelers maken.

De Star Ocean-franchise begon in 1996 en bestaat uit vijf hoofdgames, een spin-off en een mobiele game. De meest recente spellen zijn de in 2016 verschenen Star Ocean: Integrity and Faithlessness voor PlayStation 4 en PlayStation 3 en Star Ocean: Anamnesis voor iOS en Android. Het nieuwe deel moet uitkomen op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One en pc.

Lees Meer


Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.

Gerelateerde artikelen

Meer artikelen tonen
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..