nintendo
direct
switch
xenoblade chronicles 3
gamezomer

Bekijk woensdag een nieuwe Nintendo Direct... die volledig om Xenoblade Chronicles 3 draait

Geplaatst: 20 juni om 15:09Aangepast: 20 juni om 15:09
Terwijl we met smart zitten te wachten op een nieuwe algemene Nintendo Direct, is aanstaande woensdag een Direct te zien die zich helemaal richt op Xenoblade Chronicles 3.

De uitzending draait in zijn geheel om de aankomende rpg voor Nintendo Switch - kijkers hoeven dus geen andere games te verwachten. Wel wordt er ongeveer twintig minuten aan informatie gegeven over het spel. De presentatie vindt op 22 juni om 16:00 uur Nederlandse tijd plaats en kan onder andere op YouTube bekeken worden.

De game speelt zich af in Aionios, een levendige wereld waarin spelers hun reis beginnen om een einde te maken aan de eeuwige strijd tussen twee rivaliserende naties. Volgens Nintendo ontdekken spelers uitgestrekte landschappen, ontmoeten ze nieuwe wezens in het wild en vechten ze met unieke Arts en wapens.

Spelers kruipen in Xenoblade Chronicles 3 in de huid van de hoofdpersonages Noah en Mio te midden van een vete tussen de vijandige naties Keves en Agnus. Zes personages uit deze naties maken deel uit van een groots verhaal met het leven als het centrale thema.

De game komt op 29 juli uit op Nintendo Switch.

Lees Meer


Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.

Gerelateerde artikelen

Meer artikelen tonen
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..