borderlands-3
gearbox
nieuws

Borderlands 3 duurt langer dan alle andere Borderlands-games

Geplaatst: 24 juni 2019 om 10:00Aangepast: 24 juni 2019 om 10:37
Paul Sage, de Creative Director van Borderlands 3, heeft in een interview laten weten hoe lang Borderlands 3 daadwerkelijk gaat duren. Volgens hem is Borderlands 3 het langst durende Borderlands-verhaal tot nu toe.

Volgens Creative Director Paul Sage gaat Borderlands 3 langer duren dan alle andere Borderlands-games. In een interview met VentureBeat liet hij weten dat je ongeveer 35 uur nodig hebt om het singleplayer-verhaal ui te spelen. Volgens Sage wordt is tijd die je aan side missions besteedt en met je vrienden co-op speelt hier niet bij opgeteld, dus je kan nog flink wat extra uurtjes bij die 35 uur optellen.

Borderlands 3 is met zijn ongeveer 35 tot 40 uur ongeveer vijf a tien uur langer dan Borderlands 2, die tot nu toe de langste Borderlands-titel was met een gemiddelde tijd van 25,5 uur. Op nummer drie staat nu OG Borderlands, waar je rond de 22 uur voor moest uittrekken, en helemaal onderaan komt Borderlands: The Pre-Sequel, een game die je in minder dan 20 uur uit kan spelen.

Hoe komt het nu dat Borderlands 3 zo veel langer is dan zijn voorgangers? Bijvoorbeeld door de toevoeging van meerdere nieuwe planeten, waar Borderlands 3 niet alleen plaats zal vinden op de al bekende wereld Pandora. Er komen meerdere planeten aan te pas, en daarbij dus ook nieuwe Vaults en bijbehorende Vault Bosses. Ben jij al klaar voor deze extra tijd en content, en kijk je uit naar Borderlands 3? Het spel komt gelukkig al op 13 september uit.

Check hier de Borderlands 3-gameplay trailer. Lees hier ook wat Raf van het spel vond; hij kon het spel namelijk al eens uitproberen!

Lees Meer


Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.

Gerelateerde artikelen

Meer artikelen tonen
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..