borderlands3

Borderlands 3-update Takedown at the Guardian Breach uitgesteld

Geplaatst: 8 juni 2020 om 12:43Aangepast: 8 juni 2020 om 13:24
De Takedown at the Guardian Breach-update voor Borderlands 3 is uitgesteld door ontwikkelaar Gearbox Software.

De reden van het uitstel zijn de Black Lives Matter-protesten die op dit moment op verschillende plekken in de wereld gehouden worden. Gearbox Software plaatste vorige week al niets op hun social media-platformen uit solidariteit naar de protestanten toe. Nu heeft de ontwikkelaar besloten om de grote update voor Borderlands 3 uit te stellen voor onbepaalde tijd. Het volledige bericht is hieronder te bekijken.

Borderlands

Wanneer Takedown at the Guardian Breach gaat uitkomen is nog niet bekend. Gearbox is niet het eerste gamebedrijf die iets heeft uitgesteld vanwege de protesten. Eerder stelde Infinty Ward de nieuwe seizoenen van Call of Duty: Warzone, Modern Warfare en Mobile uit. Sony maakte ook bekend om de presentatie voor de PlayStation 5 voor onbepaalde uit te stellen.

Jolien MauritszIk ben een echte rpg-liefhebber. The Legend of Zelda, The Elder Scrolls en Pokémon behoren tot mijn grote favorieten. Verder speel ik ook graag simulatie games zoals de Sims, Story of Seasons en Stardew Valley. Verder lees ik graag een goed fantasyboek en volg ik verschillende anime- en manga-series. Ja ik ben een echte nerd.

Lees Meer


Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.

Gerelateerde artikelen

Meer artikelen tonen
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..