Bosch: Legacy stopt na seizoen 3

Geplaatst: 8 september om 11:00
Bosch is een schot in de roos voor Prime Video en dat geldt ook voor de spin-off-serie Bosch: Legacy. De serie stopt met het derde seizoen en dat is in maart 2025 op de streamingdienst te zien.

Deadline schrijft dat de serie, die draait om Harry Bosch die met pensioen is en duikt in een privédetective-job, stopt na drie seizoenen. “Ik ben zo trots op wat we hebben bereikt met deze show,” zegt showrunner Connelly. “Tien jaar geleden vroeg ik Titus Welliver of hij vijf seizoenen bij Harry Bosch kon blijven, en hij zei dat hij het voor altijd kon doen. Nou, vijf werden er 10 en het personage zal, dankzij Titus, voor altijd voortleven in de harten van de kijkers en in de streamingwereld als de detective die weet dat iedereen telt of niemand telt. Het goede nieuws hier is dat we niet het laatste van Harry Bosch hebben gezien. Net als in de boeken maakt Bosch deel uit van de wereld van Renée Ballard en ik kan niet wachten tot het volgende hoofdstuk begint.”

Er komt nog meer aan dus. Heb jij Bosch gekeken?

Laura JennyRoots in Nintendo-games, als puber veel uren in PC-spellen gestoken en nu kan ze niet kiezen welke console haar favoriet is. Haar favo game wel: Super Mario World, hoewel ze altijd openstaat voor een nieuwe nummer 1. Praat veel, maar tikt nog liever. Als het niet over games gaat, dan over films en t

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.