Call of Duty: Black Ops 6 uitgebreid uit de doeken gedaan

Geplaatst: 10 juni om 18:21Aangepast: 10 juni om 18:21
Call of Duty: Black Ops 6 werd gisteren onthuld tijdens een Direct. Dit zijn de hoogtepunten.

De Xbox Showcase van zondagavond ging van start met een trailer van Call of Duty: Black Ops 6, waarin bekend werd gemaakt dat de game op 25 oktober uitkomt en vanaf dag één op Game Pass staat. De Showcase werd afgesloten met een uitgebreide Call of Duty: Black Ops 6 Direct, waarin veel details over het verhaal gedeeld werden. Ook kregen we een teaser te zien van de multiplayermodus.

Bij release heeft Black Ops 6 zestien multiplayermaps, waaronder twaalf core 6v6-maps en vier Strike-maps die zowel 2v2 als 6v6 gespeeld kunnen worden. Zombies keert terug in Black Ops 6, met twee gloednieuwe maps beschikbaar bij release. Nieuwe maps voor beide modi verschijnen na de release van de game.

De grootste focus van deze Call of Duty: Black Ops 6 Direct lag echter op de gameplay en de verhaalmodus. Black Ops 6 speelt zich af in de jaren 90, kort na het einde van de Koude Oorlog. Het fictieve verhaal gaat over een een duistere kracht die de Amerikaanse regering geïnfiltreerd heeft.

Op het gebied van gameplay zijn aanpassingen gemaakt aan de HUD en is de besturing flink aangepakt. Dit hebben Treyarch en Raven gedaan met de toevoeging van 'omnimovement'. Deze techniek moet spelers meer besturingsvrijheid geven om alle kanten op te bewegen en duiken met realistischere animaties.

Ten slotte is Call of Duty: Black Ops 6 enkel speelbaar met een internetverbinding. Niet alleen bij de multiplayermodus, waar een internetverbinding uiteraard vereist is, maar ook om de singleplayercontent te spelen.

Call of Duty: Black Ops 6 komt 25 oktober uit voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One en pc.

Watch on YouTube

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.