Call of Duty: Modern Warfare 3 mogelijk woensdag naar Xbox Game Pass

Geplaatst: 22 juli om 13:23Aangepast: 22 juli om 14:19
Call of Duty: Modern Warfare 3 zou aankomende woensdag wel eens op Xbox Game Pass kunnen verschijnen.

Dat claimen meerdere bronnen. Er gingen eerder al geruchten dat Modern Warfare 3 mogelijk deze maand nog naar Game pass kwam, tijdens de XboxEra-podcast noemde Sikamikanico de datum 24 juli en kort daarna maakte de over het algemeen betrouwbare insider eXtas1s er melding van. Ook Insider Gaming claimt dit inmiddels te kunnen bevestigen.

Het zou op zich een logische keuze zijn: we weten al dat het aankomende nieuwe deel in de Call of Duty-reeks, Black Ops 6, vanaf dag één op Game Pass staat, maar fans vragen sinds de Activision Blizzard-overname door Microsoft al om oudere CoD-games op de service. En aangezien Modern Warfare 3 het meest recente deel is, zou het slim zijn om daar mee te beginnen. Daarbij zijn de onlangs aangekondigde Game Pass-toevoegingen voor de rest van de maand vrij karig, dus er is nog ruimte voor een sterke toevoeging!

Mocht de game inderdaad aanstaande woensdag aan Game Pass worden toegevoegd, dan kunnen we ons voorstellen dat een aankondiging er zeer spoedig aan zit te komen...

Overigens liet insider eXtas1s ook weten dat Valorant aanstaande vrijdag naar PlayStation 5 en Xbox Series-consoles komt. Ook in dit geval lijkt het ons logisch dat een aankondiging niet lang meer op zich laat wachten.

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.