Captain Flameheart keert komende week terug in Sea of Thieves

Geplaatst: 20 juli om 10:20
De spelwereld van Sea of Thieves wordt binnenkort opnieuw geplaagd door een gevreesde schurk: Captain Flameheart. Hij keert terug in het dertiende seizoen van Sea of Thieves, dat donderdag begint.

Rare brengt de iconische schurk, voor de recent aangesloten PlayStation-spelers misschien wat onbekender, terug na lange afwezigheid. Jaren geleden werd hij al verslagen in Sea of Thieves, maar in seizoen acht besloot de community hem weer tot leven te wekken.

Sindsdien hangt zijn dreiging opnieuw boven het overkoepelende verhaal van Sea of Thieves, maar komende donderdag 25 juli keert hij daadwerkelijk terug. Met zijn iconische vlammenschip Burning Blade teistert Flameheart de zeeën van Sea of Thieves als world event; je kunt hem dus gewoon tegenkomen!

Opperpiraat des doods

De Burning Blade is straks het sterkste schip in de game, met maar liefst kanonnen en de mogelijkheid om Ashen Roar-aanvallen de toen. Daarnaast heeft het schip een leger van sterke skeletten aan boord. Versla je het schip, dan krijg je weer een keuze voor de kiezen, maar die zal de PU-redacteur van dienst niet verklappen. Check de uitgebreide content update voor het nieuwe seizoen hieronder:

Watch on YouTube

Captain Flameheart werd al getoond tijdens de marketingcampagne van Sea of Thieves in 2016. Hij verscheen toen in de E3-trailer en was sindsdien een langverwacht personage onder fans. Zijn aanwezigheid in de spelwereld werd voor het eerst in 2019 gesuggereerd en sindsdien speelt hij een belangrijke rol in de lore van Sea of Thieves.

Na zijn ondergang in een van de afgelopen seizoenen, nam zijn adoptiezoon het van hem over. In de seizoenen daarna bouwde Rare een verhaallijn op waarin Flamehearts wederopstanding centraal stond. En omdat de community soms letterlijk beslist over de verhalen die Rare vertelt in Sea of Thieves, is zijn terugkeer eindelijk hier.

Je speelt Sea of Thieves op Xbox One, Xbox Series X/S en pc, maar sinds eind april ook op PlayStation-consoles. In rap tempo werd Sea of Thieves een regelrechte hit op het platform van Sony, dus nu genieten nog meer spelers van de piratenavonturen van Rare.

Dwayne VranckenVan origine een PlayStation-gamer, maar inmiddels ook verknocht aan Nintendo en Xbox. Zoekt zijn heil in meeslepende singleplayer-campagnes en zo nu en dan ook wel in wat online fighting games. Begon bij Metal Gear Solid op de PlayStation en vindt inmiddels dat Christopher Nolan de Hollywood-equivalent is van Hideo Kojima.

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.