CD Projekt Red bespreekt multiplayer van Cyberpunk 2077 op Tokyo Game Show

Geplaatst: 17 september 2019 om 09:49Aangepast: 3 februari 2023 om 13:21
De website Video Games Chronicle heeft tijdens de Tokyo Game Show een href="https://www.videogameschronicle.com/news/cyberpunk-2077-multiplayer-required-extra-work-to-make-sure-it-fit-with-the-lore/" rel="noopener noreferrer" target="_blank"><b>interview</b></a> gehouden met levelontwerper Max Pears van CD Projekt Red. In dit interview werd de onlangs onthulde <a href="https://www.insidegamer.nl/artikel/cyberpunk-2077-multiplayer-bevestigd/" rel="noopener noreferrer" target="_blank"><b>multiplayer-modus</b></a> van Cyberpunk 2077 besproken.

"Ik kan niet veel loslaten, want het is een lopend proces, maar we proberen de multiplayer zo veel mogelijk te laten aansluiten op de wereld van Cyberpunk 2077. Het moet vooral goed voelen", stelt Pears. De ontwerper suggereert daarnaast dat de multiplayer mogelijk verbonden is met het verhaal van de singleplayer.

-39695380

"We zijn nog altijd op zoek naar geschikte werknemers die ons kunnen helpen bij het ontwikkelen van de multiplayer-modus, voor ons ligt de voornaamste focus vooralsnog op de singleplayer. We doen momenteel vooral ons best om mensen ervan te overtuigen dat het speelveld van Cyberpunk 2077 groot genoeg is", vertelt Pears. De ontwerper benadrukt verder dat het R&D-team druk bezig is met de aangekondigde modus en dat het erg belangrijk is dat de toevoeging van een multiplayer op Cyberpunk 2077, niet alleen passend is voor de game, maar ook voor CD Projekt Red.

Eerder werd bekendgemaakt dat de multiplayer-modus pas na de lancering aan het spel wordt toegevoegd. Voordat dit gebeurt, verschijnen er nog een aantal gratis dlc's. Daarnaast maakte CD Projekt Red bekend dat spelers geen geslacht kunnen kiezen in Cyberpunk 2077 en dat alle cutscenes in first-person zijn.

Wil je nog meer lezen over Cyberpunk 2077? klik dan hier.

Cyberpunk 2077 verschijnt 16 april 2020 voor PlayStation 4, Xbox One en pc.

Cody DakotaTo all agents of Overwatch, this is Winston! Gek op indiegames met strakke platformactie en speelt dus het liefst elke dag Celeste, Spelunky (2) en Super Mario Odyssey. Wacht geduldig op Skate 4.

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.