CD Projekt Red brengt hotfix uit voor The Witcher 3-update pc uit

Geplaatst: 20 december 2022 om 07:58Aangepast: 2 februari 2023 om 14:01
CD Projekt Red heeft een hotfix uitgebracht voor de pc-versie van de current-gen update voor The Witcher 3: Wild Hunt.

Onlangs verscheen de current-gen update voor The Witcher 3 op pc, PlayStation 5 en Xbox Series. Diverse pc-gamers maakten al snel melding van problemen. Zo kregen ze de framerate sinds de update niet boven 45 fps en zagen de graphics er veel slechter uit dan voor de update.

De hotfix die de ontwikkelaar nu heeft uitgebracht moet dat deels verbeteren. Omdat het om een hotfix gaat, blijft het dezelfde versie van de game. De update weegt 3 GB op Steam en 1,9 op GOG en moet onder andere stabiliteit en prestaties van het spel verbeteren. CD Projekt laat weten verder te blijven werken om de ervaring op alle platforms te verbeteren.

Tot slot heeft de ontwikkelaar de current-gen update ook op Origin uitgebracht.  Dankzij de update kan de game op PS5 en Series X met raytracing en een framerate van 30 fps gespeeld worden, of in 60 fps maar dan zonder raytracing. Ook wordt FSR 2.1 en DLSS 3 ondersteund op pc. Verder bevat de game een nieuwe zijmissie gebaseerd op de Netflix-serie, alsmede optionele nieuwe looks voor Geralt en Dandelion gebaseerd op de serie. De game heeft nu ook een fotomodus inclusief filters.

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.