Nieuws

Check de eerste multiplayertrailer van Call of Duty: Black Ops Cold War

Geplaatst: 9 september 2020 om 19:15Aangepast: 12 november 2020 om 12:55
Daar is 'ie eindelijk: de eerste multiplayertrailer van Call of Duty: Black Ops Cold War!

Activision heeft de eerste multiplayerbeelden van Call of Duty: Black Ops Cold War onthuld.

De multiplayermodus voert een aantal vernieuwen door, zoals scorestreaks die doortellen tussen deaths, een VIP Escort-modus en een kleine boost als spelers beginnen met sprinten. Ook voegt de game meer grootschalige modi toe, zoals Combined Arms en Fireteam.

De battle pass van Black Ops Cold War is gekoppeld aan Call of Duty Warzone, dat doorgaat als een op zichzelf staande game. Warzone krijgt het komende jaar 'verhalen, locaties, wapens en voertuigen' in Black Ops-thema.

Activision organiseert ook een open bèta voor de game. Spelers die de game op PlayStation 4 hebben gereserveerd krijgen vroegtijdige toegang op 8 oktober, waarna iedereen op de PlayStation 4 vanaf 10 oktober aan de slag kan. Het weekend daarop krijgen Xbox One- en pc-bezitters vanaf 15 oktober vroegtijdige toegang, waarna alle plaformen op 17 oktober de rest van het weekend mag spelen.

Call of Duty: Black Ops Cold War krijgt naast een multiplayermodus een campagne en Zombies-modus. De game verschijnt op 13 november voor PlayStation 4, Xbox One en pc. De game komt ook naar de PlayStation 5 en Xbox Series X.

Lees ook de hands-on preview van de multiplayermodus.

Lees Meer


Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.

Gerelateerde artikelen

Meer artikelen tonen
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..