Check de launchtrailer van Call of Duty: Black Ops 6

Geplaatst: Vandaag om 14:57
Huh? Is Call of Duty: Black Ops 6 al uit? Nee, dat duurt nog even maar de launchtrailer is er al wel.

Misschien een beetje vroeg, een dikke twee weken voor release, maar wat maakt het ook uit? De trailer duurt iets meer dan een minuut en bevat de actievolle beelden die je van een Call of Duty-trailer verwacht. Check hem hieronder.

Call of Duty: Black Ops 6 komt op 25 oktober uit op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One en pc. Abonnees van Game Pass Ultimate en PC Game Pass hebben geluk. De game verschijnt namelijk op dag één op de service.

Black Ops 6 speelt zich af in de jaren 90, kort na het einde van de Koude Oorlog. Het fictieve verhaal gaat over een een duistere kracht die de Amerikaanse regering geïnfiltreerd heeft. Verder is er natuurlijk een multiplayermodus met zestien maps en een Zombies-modus met twee nieuwe maps.

Watch on YouTube

Verder heeft Treyarch ook een video uitgebracht waarin het hele Black Ops-verhaal nog eens wordt doorgenomen. Het is wel een erg beknopte samenvatting, want de video duurt maar een minuut en 44 seconden.

Watch on YouTube

Jari KlapwijkDie ene gozer die nog nooit Star Wars en Harry Potter heeft gekeken. Speelt wel graag een spelletje en of dat nou van Xbox, PlayStation of Nintendo is, zal hem een worst wezen.

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.