Check gameplay van Cyrax in Mortal Kombat 1

Geplaatst: 17 augustus om 09:47
NetherRealm Studios heeft gameplay geshowd van Cyrax, het nieuwe dlc-personage van Mortal Kombat 1.

Cyrax is het eerstvolgende personage dat naar de fighting game komt en in de trailer zie je direct wat nieuwe elementen van het personage. In de nieuwe tijdlijn van Mortal Kombat 1 is Cyrax een vrouw en heeft ze zich niet opgeofferd om een Cyber Lin-Kuei-moordenaar te worden.

Watch on YouTube

Verder zie je in de trailer de nodige gameplay, waaruit blijkt dat Cyrax’ kenmerkende net en bommen wel gewoon intact zijn gebleven. De trailer biedt ook een eerste blik op Sektor, de grote tegenpool van Cyrax. Beide personage komen naar Mortal Kombat 1 met de Khaos Reign-uitbreiding. Hierin beleef je een nieuw verhaal over een alternatieve dimensie waarin personages wederom een andere rol spelen dan je zou denken.

Naast Cyrax en Sektor zal Noob Saibot ook opduiken in het nieuwe verhaal. Qua gastpersonages kun je Ghostface, Conan the Barbarian en T-1000 verwachten.

Dwayne VranckenVan origine een PlayStation-gamer, maar inmiddels ook verknocht aan Nintendo en Xbox. Zoekt zijn heil in meeslepende singleplayer-campagnes en zo nu en dan ook wel in wat online fighting games. Begon bij Metal Gear Solid op de PlayStation en vindt inmiddels dat Christopher Nolan de Hollywood-equivalent is van Hideo Kojima.

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.