lords-of-the-fallen

Check het logo van Lords of the Fallen 2

Geplaatst: 12 januari om 11:10Aangepast: 12 januari om 11:08
CI Games vond het de hoogste tijd worden om het logo van Lords of the Fallen 2, dat al jaren in ontwikkeling is, te onthullen.

Dat deed het bedrijf - ook bekend van de Sniper Ghost Warrior-reeks - via een post op zijn website. Het logo is onderaan dit nieuwsbericht te zien.

'Lords of the Fallen 2 is ons grootste project binnen CI Games', aldus CEO Marek Tyminski. 'De vorige game was een volledig geprijsde en complete release en het vervolg moet nog grootser worden. Het vervolg plaatst de franchise in het duistere fantasiegenre en moet een aangepast en uitdagend gevechtssysteem bieden.'

Lords of the Fallen is een game in het soulslike genre. Het is CI Games' doel om het tweede deel 'nog populairder te maken in de soulslike communities en daarbuiten'. Ook moet het een langlopende franchise worden voor de uitgever naast Sniper Ghost Warrior.

Het vervolg op de actie-rpg uit 2014 kent een moeizame ontwikkeling. Lords of the Fallen 2 werd in 2015 aangekondigd, maar veranderde datzelfde jaar nog van koers toen producent Tomasz Gop opstapte. Vervolgens kwam de ontwikkeling op een laag pitje te staan, werkte Defiant Studios een korte tijd aan de game, en wordt de ontwikkeling nu gedaan door de nieuwe studio Hexworks. De game moet op een nog onbekend moment uitkomen op PC, PlayStation 5 en Xbox Series X en S.

Lords of the Fallen 2

Lees Meer


Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.

Gerelateerde artikelen

Meer artikelen tonen
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..