Check morgen om 16:00 uur een mysterieuze The Witcher 3-livestream

Geplaatst: 19 juli om 10:27Aangepast: 19 juli om 10:38
CD Projekt Red zendt morgen een nieuwe livestream uit die op een of andere manier te maken heeft met The Witcher 3: Wild Hunt. Zouden we de current gen-update gaan zien?

De livestream, die om 16:00 uur Nederlandse tijd via Twitch wordt uitgezonden, werd via het officiële forum van de ontwikkelaar aangekondigd en is onderdeel van de viering van het twintigste bestaansjaar van CD Projekt Red.

De ontwikkelaar heeft niet bekendgemaakt wat kijkers tijdens de livestream kunnen verwachten, behalve dat campaign director Philipp Weber aanwezig is.

CD Projekt Red heeft eerder al aangekondigd aan een nieuwe The Witcher-game te werken die op Unreal Engine 5 gaat draaien. Het is uiterst onwaarschijnlijk dat die game tijdens de livestream wordt getoond.

Gamers hopen echter wel voor het eerst iets te zien van de current gen-update voor The Witcher 3: Wild Hunt. Deze moet in het vierde kwartaal van dit jaar uitkomen voor PlayStation 5 en Xbox Series. De nieuwe versie ontvangt "diverse visuele en technische verbeteringen", waaronder ray tracing en snellere laadtijden. Deze verbeteringen gelden zowel voor het hoofdspel als de uitgekomen uitbreidingen. Mensen die het spel al hebben kunnen de update gratis binnenhalen. Hoe dan ook is niet bekend of de current gen-update morgen wordt getoond.

Lees Meer


Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.

Gerelateerde artikelen

Meer artikelen tonen
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..