Childish Gambino toont trailer van film Bando Stone & The New World

Geplaatst: Gisteren om 14:38
Rapper Childish Gambino, oftewel acteur Donald Glover, heeft een trailer gedeeld van zijn nieuwe film Bando Stone & The New World.

De rapper onthulde zijn nieuwe project tijdens de BET Awards 2024, een prijzenshow van de Black Entertainment Television Network. Donald Glover speelt zelf de hoofdrol in de film en zal als Childish Gambino ook de soundtrack verzorgen.

In de film speelt Glover de fictieve zanger Bando Stone - die overigens ook al een eigen Instagram-pagina heeft. Met Glover als regisseur, Gambino voor de soundtrack en Stone als hoofdpersonage, neemt de gevierde entertainer dus drie identiteiten aan voor dit project. Je zal er maar in de war van raken. Maar goed, dat soort heerlijk surrealisme zijn we natuurlijk wel gewend van zijn tv-serie Atlanta.

De film gaat over zanger Bando Stone, die ontdekt dat de mensheid plotseling van de aardbodem lijkt te zijn verdwenen. Dan ontmoet hij een moeder met haar kind en trekken ze samen door de dystopische wereld. De film bevat schijnbaar bovennatuurlijke elementen: in de trailer zien we lasers die dingen lijken te laten verdwijnen. Ook is een gigantische octopus te zien en wordt de groep aangevallen door een mega-zwijn.

Er is nog geen releasedatum bekend voor de film. Wel weten we dat de soundtrack van Bando Stone & The New World (waarschijnlijk) het laatste album wordt van Childish Gambino. De nieuwe trailer is hieronder te zien.

Watch on YouTube

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.