Civilization 7 is blijkbaar gelekt, vlak voor Summer Game Fest

Geplaatst: 10 juni om 12:03Aangepast: 10 juni om 12:03
De niet-E3 staat weer op het punt van beginnen, en dus is het ook weer tijd voor de traditionele leaks die vlak voor de streams alsnog losbarsten. Het slachtoffer van vandaag: een mogelijke aankondiging van Civilization 7.

Op zich is het geen verrassing dat er aan een nieuwe Civilization wordt gewerkt. Dat werd in 2023 namelijk al bevestigd! De game wordt wederom gemaakt door Firaxis en Ed Beach, de lead designer van Civilization 6, is de creative director van het nieuwe spel.

Wat wel een verrassing is, is wanneer we meer te zien en horen krijgen over het nieuwste deel. Die verrassing lijkt nu verpest: de game wordt waarschijnlijk vannacht uit de doeken gedaan tijdens Summer Games Fest. Oplettende gamers hebben namelijk al een banner van de game gespot op de officiële site van 2K. Een afbeelding daarvan is vervolgens gedeeld via Reddit en Resetera.

Rond de onthulling van de Summer Games Fest-stream werd al bekendgemaakt dat 2K een nieuw deel zou presenteren in een 'geliefde franchise'. Veel fans speculeerden en droomden over een nieuwe Borderlands, Bioshock of Mafia, maar het lijkt nu dus om Civilization te gaan. Wat ons betreft helemaal prima, maar misschien niet waar iedereen op gehoopt had. Ach ja, we gaan het vannacht zien!

Erik NusselderRedacteur van Gamer.nl. Houdt veel van RPG's, action-adventures, platformers, point-and-click adventures. Ook van leuke indies. Kan bovendien heerlijk genieten van het spelen van slechte games (al krijgen ze dan wel gewoon een slecht cijfer, natuurlijk). Contact: erik@gamer.nl

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.