Collector's Edition van Indiana Jones heeft een wereldbol met een geheim

Geplaatst: 21 augustus om 13:32
Collector's Editions zijn niet altijd even creatief: een steelbookje hier, een standbeeldje daar, misschien een soundtrack of een artbook. Maar deze van Indiana Jones and the Great Circle ziet er best aardig uit.

De Collector's Edition van de aankomende game Indiana Jones and the Great Circle bevat namelijk een mooie wereldbol van 11 inch, met een geheimpje. Een magneetvliegtuig kan op geheime locaties worden vastgeklikt om een verborgen opslagvakje te onthullen. Daar kan je dan een klein flesje drinken bewaren, stellen wij ons zo voor. Cola, bedoelen we natuurlijk.

Daarnaast zit er ook een avonturendagboek in de fysieke editie, waar je je belevenissen in op kunt schrijven. Ook krijg je een replica van het Allmaker-reliek en kun je drie dagen eerder met de game aan de slag. Tot slot zit er ook de welbekende steelbook bij, al lijkt die gek genoeg wel leeg te zijn: de game krijg je namelijk als digitale code.

De Collector's Edition hebben we in Nederland nog niet zo snel te koop gezien, en een officiële prijs is voor ons ook nog niet aangekondigd. In Amerika kost hij 189,99 dollar, dus ga er maar vanuit dat hij ook zoveel in euro's kost.

Gisteren werd de releasedatum aangekondigd: Indiana Jones and the Great Circle komt op 8 december uit voor Xbox Series-consoles en pc. Daarbij werd ook onthuld dat de game in de lente van 2025 ook op PlayStation 5 zal verschijnen.

Onze Dwayne kreeg al een uitgebreide demo van de game en vertelt er hier alles over. Na deze ervaring is zijn enthousiasme voor het spel in ieder geval alleen maar toegenomen!

-Pj5gNrJ9QDCpeI78VPb60Q
Erik NusselderRedacteur van Gamer.nl. Houdt veel van RPG's, action-adventures, platformers, point-and-click adventures. Ook van leuke indies. Kan bovendien heerlijk genieten van het spelen van slechte games (al krijgen ze dan wel gewoon een slecht cijfer, natuurlijk). Contact: erik@gamer.nl

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.