ubisoft
cross-play
rainbow-six-siege

Consoleversies van Rainbow Six Siege krijgen cross-play

Geplaatst: 24 februari om 15:54Aangepast: 24 februari om 15:51
Cross-play en cross-progressie moeten naar de consolesversies van Rainbow Six Siege komen, zo heeft Ubisoft herbevestigd.

'We werken actief aan cross-progressie en cross-play', meldt regisseur Jean-Baptiste Halle in een recent interview met PC Gamer over het aankomende zesde contentjaar voor de tactische shooter. 'Wat consoles betreft zou het geweldig zijn als PlayStation- en Xbox-gamers met elkaar kunnen spelen.'

Rainbow Six Siege heeft wel cross-play tussen PlayStation 5 en PlayStation 4, en ook tussen Xbox Series X/S en Xbox One, maar dus niet tussen de verschillende consolemerken. Dit zit er dus wel aan te komen, al gaf Halle geen indicatie voor een releasedatum.

Het is nog niet duidelijk of de PC-versie van Rainbow Six Siege cross-play of cross-progressie met de consoleversies krijgt. 'Ik kan de voordelen zien, maar ook de nadelen. Dus wat dat betreft is het nog te vroeg om daar over te communiceren.'

Afgelopen weekend werd het eerste seizoen van het zesde jaar van Rainbow Six Siege onthuld. Het seizoen heet Crimson Heist en bevat de nieuwe operator Flores. Ook komt er een nieuwe versie van de map Border uit.

Rainbow Six Siege

Lees Meer


Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.

Gerelateerde artikelen

Meer artikelen tonen
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..