playstation
xbox
pc
square enix
remaster
final fantasy 7
gerucht
switch
gamezomer
crisis core: final fantasy 7

Crisis Core: Final Fantasy 7 krijgt mogelijk een remaster

Geplaatst: 16 juni om 11:09Aangepast: 16 juni om 10:08
Er zou wel eens een remaster van Crisis Core: Final Fantasy 7 in ontwikkeling kunnen zijn.

Daar lijkt insider The Snitch naar te hinten. Deze insider heeft eerder ook al correct de inhoud van de afgelopen State of Play naar buiten gelekt. Hij heeft nu een gedeelte van Final Fantasy 7 Remake-artwork op Twitter geplaatst. Daarop wordt specifiek het personage Zack Fair getoond, het hoofdpersonage van Crisis Core.

The Snitch plaatst daarbij ook de kleuren blauw, groen, rood en zwart als emoji's in de tweet, wat mogelijk suggereert dat de game naar PlayStation-, Xbox-, Nintendo- en pc-platforms komt.

Hoewel het een optie is dat The Snitch refereert naar de mogelijkheid dat Final Fantasy 7 Remake naar meer systemen buiten PS5, PS4 en pc komt, vermoeden fans door de manier waarop de nadruk op Zack Fair ligt dat het specifiek om Crisis Core gaat.

Precies om middernacht zendt Square Enix een Final Fantasy 7-livestream uit om het vijfentwintigste jubileumjaar van de game te vieren. Deze stream gaat ongeveer tien minuten duren. Veel fans hopen dat de eerste beelden van Final Fantasy 7 Remake: Part 2 hier onthuld worden. De stream is hieronder te bekijken.

Crisis Core: Final Fantasy 7 verscheen in 2007 op de PSP en is een prequel op Final Fantasy 7. Het spel draait zoals gezegd om Zack Fair, een lid van de Soldier-organisatie die op zoek moet gaan naar de vermiste Soldier Genesis Rhapsodos. Hij achterhaalt al snel een gigantisch complot.

Lees Meer


Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.

Gerelateerde artikelen

Meer artikelen tonen
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..