xboxseriesx
ps5

Crytek-ontwikkelaar neemt uitspraak over PS5 terug

Geplaatst: 7 april 2020 om 11:13Aangepast: 7 april 2020 om 11:31
Ali Salehi, een ontwikkelaar bij Crytek, neemt zijn uitspraken over de PlayStation 5 terug. In een interview sprak Salehi met volle lof over de PS5.

Crytek ontwikkelaar Ali Salehi zegt vanwege persoonlijke redenen niet meer achter de inhoud van het interview te staan. Het hele interview is offline getrokken en ook de Twitteraar, @man4dead, heeft alle tweets verwijderd waarin hij quotes uit het interview had vertaald. Iemand wilde dit interview in elk geval laten verdwijnen. 

Ps Xbox

In het interview had Salehi gezegd dat hij de PS5 beter vond dan de Xbox Series X. Volgens Salehi claimen andere ontwikkelaars dat de PS5 de makkelijkste console is waar ze ooit op hebben gewerkt. Daarnaast was Salehi vol lof over de snelle SSD van de PS5. Hij legt uit dat Sony’s console sneller is met het schakelen tussen games dan de Xbox Series X. Volgens Salehi zou er geen programmeur te vinden zijn die een voordeel kan vinden van de Series X die de PS5 niet heeft.

Waarom het interview offline is gehaald, is niet met zekerheid te zeggen. Het antwoord: “Persoonlijke redenen” is hier nogal vaag. Online wordt er gespeculeerd dat het wellicht gaat om een non-disclosure agreement die Salehi verbreekt met het interview.

 

Zoë BonefaasZodra ik een Game Boy in de hand gedrukt kreeg, was ik om. Het leukste van games vind ik de verhalen die ze vertellen. Favorieten zijn Assassin's Creed, Skyrim, Stardew Valley en Life is Strange. Buiten verhalen in videogames ben ik ook fan van verhalen op andere manieren. Voor de hand liggend dus van films en series (Marvel, DC, Star Wars, Disney, She-ra Princes of Power, Lucifer... ik kan echt eeuwig doorgaan).

Lees Meer


Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.

Gerelateerde artikelen

Meer artikelen tonen
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..