playstation
xbox
pc
kickstarter
cyberpunk 2077
bordspel

Cyberpunk 2077-bordspel behaalt doel op Kickstarter

Geplaatst: 23 juni om 14:54Aangepast: 23 juni om 15:05
Op Kickstarter is een crowdfunding gestart voor een bordspel gebaseerd op Cyberpunk 2077. Het beoogde bedrag is al binnen.

Hoewel de game Cyberpunk 2077 is gebaseerd op het gelijknamige rollenspel, lijkt het bordspel op Kickstarter vooral op de game gebaseerd te zijn. Cyberpunk 2077: Gangs of Night City - The Board Game wordt gemaakt door CMON, een bedrijf dat ook bordspellen als Rising Sun, Arcadia Quest, Zombicide en Blood Rage heeft gemaakt.

In het bordspel sturen vier spelers de verschillende bendes in Night City aan - Maelstrom, Tyger Claws, Valentinos en Voodoo Boys - en wordt er gestreden om het toe-eigenen van de criminele onderwereld. 'Street Cred' vrijspelen is daarbij belangrijk. Ook kunnen spelers Edgerunners inhuren in de vorm van bekende personages uit de game, waaronder Jackie Welles en Johnny Silverhand.

Het Kickstarter-project is nu al een succes: CMON zocht 100.000 dollar voor het project, en op moment van schrijven staat de teller al op meer dan 280.000 dollar. Mensen kunnen zelf bepalen wat ze overmaken, maar voor 110 dollar ontvangt men het bordspel wanneer het af is, inclusief figurines van personages als V en Evelyn Parker. Het is de bedoeling dat het spel rond juli 2023 wordt verstuurd. CMON heeft al tientallen keren via Kickstarter bordspellen gefinancierd en is zover bekend erg betrouwbaar.

Lees Meer


Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.

Gerelateerde artikelen

Meer artikelen tonen
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..