Cyberpunk 2077-evenement uitgesteld naar 25 juni

Geplaatst: 3 juni 2020 om 04:24Aangepast: 3 februari 2023 om 10:27
Het Cyberpunk 2077-evenement 'Night City Wire' is uitgesteld naar 25 juni.

De livestream met nieuwe beelden van de aankomende game zou eerst op 11 juni worden uitgezonden. "Er zijn op dit moment belangrijkere discussies gaande en we willen dat die gehoord worden. We zijn volledig tegen racisme, intolerantie en geweld. Black Lives Matter", aldus ontwikkelaar CD Projekt Red.

Cyberpunk 2077 is een groots opgezette actie-rpg waarin spelers een futuristische stad genaamd Night City verkennen. Het spel is van The Witcher-ontwikkelaar CD Projekt Red. De game verschijnt op 17 september voor pc, PlayStation 4 en Xbox One, en moet uiteindelijk ook naar Google Stadia komen.

De afgelopen dagen werd in verschillende steden in de VS geprotesteerd, nadat Amerikaan George Floyd overleed tijdens een hardhandige arrestatie. Een agent drukte minutenlang een knie op zijn keel. Diverse bedrijven binnen de game-industrie hebben hun steun uitgesproken richting de zwarte, Amerikaanse gemeenschap. Ook zijn er diverse aankondigingen en evenementen uitgesteld, waaronder Sony's PlayStation 5-onthulling.

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.