'Cyberpunk 2077 krijgt New Game Plus-modus'

Geplaatst: 6 augustus 2019 om 04:18Aangepast: 3 februari 2023 om 13:47
Een Pools magazine zou claimen dat Cyberpunk 2077 een New Game Plus-modus krijgt.

Dat houdt in dat gamers na het uitspelen van de game opnieuw kunnen beginnen, maar dan met het doorontwikkelde personage waarmee ze daarvoor hebben gespeeld.

De informatie komt uit het Poolse gamemagazine PSX Extreme. Reddit-bezoeker Arise92 claimt het tijdschrift in het bezit te hebben en vertaalt informatie uit het artikel. Het is waarschijnlijk dat de info correct is, want eerder liet lead quest designer Paweł Sasko al weten dat spelers hun statistieken niet "in één 'run' kunnen 'maxen'".

De post op Reddit vertelt ook meer over het appartement dat spelers in de game hebben. Hier kan men wapens en items opslaan en het internet en e-mail checken. Het appartement zou niet naar de smaak van spelers aangepast kunnen worden, omdat CD Projekt Red een duistere uitstraling van de spelwereld wil bewerkstelligen.

Tot slot blijkt uit de Reddit-post ook dat zijmissies succesvol doen 'Street Cred' oplevert, waarmee serieuzere en gevaarlijkere missies beschikbaar komen. Cyberpunk 2077 komt op 16 april 2020 uit voor PlayStation 4, Xbox One en pc.

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.