Dawntrail zorgt voor recordaantal Final Fantasy 14-spelers

Geplaatst: 3 dagen geleden om 14:00
Soms denk je dat een game al aan zijn top zit qua populariteit, maar dan blijkt er ineens toch nog wat bij te kunnen. Dat is nu het geval bij Final Fantasy 14, dat een recordaantal spelers heeft mogen verwelkomen.

Dat komt allemaal door Dawntrail, de nieuwe uitbreiding die sinds 2 juli voor de gevierde mmorpg verkrijgbaar is. Volgens een nieuwe blogpost heeft de game daardoor het meeste aantal spelers tegelijk had sinds de release van A Realm Reborn, de herlancering van het ooit geflopte Final Fantasy 14. Dat betekent dus het meeste aantal spelers in een decennium tijd!

De launch van de nieuwe content verliep overigens niet helemaal zonder problemen. Regisseur Naoki Yoshida voelde zich zelfs genoodzaakt om tijdens de Early Access-periode zijn excuses aan te bieden voor enkele technische problemen rond Dawntrail.  

Zo is er een probleem waarbij de Xbox-versie vastloopt wanneer er naar een ander gebied wordt gegaan en moet daar zo snel mogelijk een hotfix voor uitkomen. In de blogpost worden daarna wat balanswijzigingen aangekondigd voor de verschillende klassen.

Watch on YouTube

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.