xbox
deals

De beste Xbox-deals van de week - Rainbow Six Extraction en Tiny Tina's Wonderlands

Geplaatst: 3 dagen geleden om 12:50Aangepast: 3 dagen geleden om 12:50
Op zoek naar goedkope games voor de Xbox? In dit overzicht houden we wekelijks de Xbox-deals bij!

Power Unlimited wordt ondersteund door affiliate-opbrengsten. Als je op bepaalde links klikt via onze site, kunnen we daar aan verdienen om deze website te kunnen verbeteren.

Dying Light 2: Stay Human - 32,99 euro

De eerste Dying Light-game bleek een uitstekende zombiegame te zijn, dus dat smaakte naar meer. Het heeft even geduurd, maar eerder dit jaar kwam ontwikkelaar Techland eindelijk met het vervolg. Dying Light 2: Stay Human stelde gelukkig niet teleur. Volgens Marvin is dit 'een van de leukste zombiegames van het afgelopen decennium': "Techland mag van mij tot in de eeuwigheid dit soort games blijven maken, waarin actie en soepele gameplay voorop staan. Die worden immers te weinig gemaakt, zeker in first-person. Dat er ook nog eens een heerlijk sfeertje in de game zit maakt het voor mij helemaal af. ’s Nachts een groot gebouw beklimmen onder begeleiding van een haperende cello, terwijl zombies en survivors het op de achtergrond uitschreeuwen en de paars belichte stad zich voor je uitstrekt… man, het is heerlijk."

Koop Dying Light 2: Stay Human voor 32,99 euro

dying light 2

Rainbow Six Extraction - 8,40 euro

Het vervolg op het razend populaire Rainbow Six Siege kwam begin dit jaar eindelijk uit. Rainbow Six Extraction, dat gebaseerd is op een gamemodus uit de eerdergenoemde game, maakte de belofte echter niet geheel waar. Het spel, dat vooral leuk is in co-op, wordt in Marvins review slechts 'oké' bevonden: "Qua vormgeving en leveldesign heeft Extraction zeker wat leuks in handen. Jammer dat het opgevuld wordt met saaie opdrachten, een handjevol verschillende aliens en een tenenkrommend progressie-systeem. Meer dan een paar uurtjes vermaak biedt Ubisofts spin-off niet, tenzij je halsoverkop verliefd was op de Outbreak-modus uit Siege en houdt van herhaling."

Koop Rainbow Six Extraction voor 8,40 euro

Rainbow Six Extraction Protean Smoke

Tiny Tina's Wonderlands - 39,95 euro

Tiny Tina's Wonderlands beloofde een fantasierijkere versie van Borderlands te worden. Tenminste, dat is wat iedereen van te voren verwachtte. Maakt de game die verwachting waar? Niet helemaal, maar dat maakt van Tiny Tina's Wonderlands echter geen slechte game: "De wereld van Wonderlands en zijn personages zijn aandoenlijk, geschift en enorm fantasievol, maar de game wordt opgevuld met fantasielóze gameplay. Gearbox moet terug naar de tekentafel, want Borderlands heeft meer nodig dan alleen een nieuw jasje en een tovenaarshoed."

Koop Tiny Tina's Wonderlands voor 39,95 euro

Overige deals

Fysiek

A Plague Tale Innocence 19,99 euro

Call of Duty Black Ops Cold War 33 euro

NBA 2:22 26,95 euro

No Man’s Sky 22,77 euro

Outriders 17,38 euro

Assassin’s Creed IV: Black Flag 7,99 euro

Assassin’s Creed Valhalla 27,99 euro

Cuphead 13,99 euro

Far Cry 5 13,99 euro

Far Cry 6 Deluxe Edition 35,99 euro

Kingdom Come: Deliverance 7,99 euro

Metro Exodus Gold Edition 9,99 euro

Middle-earth Shadow of Mordor 11,99 euro

Steep 7,99 euro

The Dark Pictures Anthology: Little Hope11,99 euro

Watch Dogs 2 6,99 euro

Meer deals

Lees Meer


Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.

Gerelateerde artikelen

Meer artikelen tonen
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..