De game A Quiet Place: The Road Ahead is onthuld middels een trailer

Geplaatst: 17 juni om 21:30
Er is een onthullingstrailer verschenen van de horrorgame A Quiet Place: The Road Ahead.

De trailer is verschenen op YouTube. Het gaat om een first person horrorgame waarin je in stilte door de wereld moet navigeren om, tja, niet aan stukken gescheurd te worden. 

In de game ben je echter niet (uitsluitend) aan het chillen in het postapocalyptische landschap dat we kennen uit de films. The Road Ahead moet een flinke focus hebben op verhaal, en de hoofdpersoon krijgt dan ook met meer te maken dan kekke aliens - bijvoorbeeld ook met familiedrama en haar eigen angsten, volgens de ontwikkelaars. 

De game wordt ontwikkeld door Stormind games, die we ook wel kennen van Batora: Lost Heaven (althans, dat is mogelijk - de Wacht heeft er nog nooit van gehoord). A Quiet Place: The Road Ahead moet later dit jaar verschijnen op pc, PlayStation 5 en Xbox Series X|S. De game is precies op tijd aangekondigd om wat vaart van de A Quiet Place-hypetrein mee te pakken, want over enkele weken verschijnt natuurlijk ook de spin-off film A Quiet Place: Day One. Nou, genoeg geklets, straks komen die aliens nog op ons af. Check hieronder de trailer (maar zet je geluid dus niet te hard)!

Watch on YouTube

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.