De mysterieuze Fortnite kubus is gekraakt

Geplaatst: 28 augustus 2018 om 13:16Aangepast: 28 augustus 2018 om 16:15
Jawel, het is iemand al gelukt om die gekke paarse kubus in Fortnite binnen te dringen! Gisteren kwamen we met het nieuws van de verschijning van de kubus, maar door middel van een glitch zijn twee spelers erin geslaagd het grote paarse blok binnen te dringen.

Het is twee spelers gelukt om de paarse kubus in Fortnite, die vermoedelijk het 6de seizoen aankondigt, binnen te glitchen! Reddit-gebruiker Gsonicify is met een vriend naar binnen gegaan, iets wat blijkbaar niet de bedoeling was, want de kubus bleek bij binnenkomst hartstikke leeg! Gsonicify had het volgende te zeggen over zijn ontdekking:

Het leek alsof mijn maatje tegen me aan botste precies op het moment dat ik naar boven stuiterde. Op een of andere manier bracht dit de physics van de kubus helemaal in de war en liet het me naar binnen.

De spelers deden deze schokkende ontdekking terwijl ze in Playground Mode bezig waren en het is ze nog niet gelukt om de glitch op het slagveld te herhalen. Bekijk hieronder de video die het avontuur in Fortnite laat zien:

Dwayne VranckenVan origine een PlayStation-gamer, maar inmiddels ook verknocht aan Nintendo en Xbox. Zoekt zijn heil in meeslepende singleplayer-campagnes en zo nu en dan ook wel in wat online vuurwapengeweld. Het begon voor hem allemaal bij Metal Gear Solid op de PSX en is sinds enkele jaren van mening dat Christopher Nolan de Hollywood-equivalent is van Hideo Kojima.

Lees Meer


Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.

Gerelateerde artikelen

Meer artikelen tonen
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..