blizzard
hearthstone
uitbreiding

De nieuwe Hearthstone-uitbreiding heet Journey to Un'goro en verschijnt begin april

Geplaatst: 28 februari 2017 om 13:10Aangepast: 28 februari 2017 om 13:22
Het was al uitgelekt dat de volgende Hearthstone-uitbreiding dino's als thema zou hebben, maar dat gerucht is nu officieel door Blizzard bevestigd. In een blogpost kondigt de ontwikkelaar aan dat de uitbreiding Journey to Un'Goro heet en begin april uitkomt.

Een oeroude jungle vol met prehistorische wonderen, verborgen geheimen en reusachtige dino's. Dat is wat we in de nieuwe Hearthstone-uitbreiding, die via een blogpost door ontwikkelaar Blizzard onthuld is, kunnen verwachten. Journey to Un'Goro voegt bij elkaar 135 nieuwe minions, spells en andere kaarten toe aan de game. 

Prehistorisch leven en de krachtige oerelementen staan centraal in Journey to Un'Goro. Via de nieuwe kaartmechanic adept kunnen kaarten aangepast worden en extra krachten krijgen en de nieuwe quest-kaarten summonen een Legendary als er aan bepaalde voorwaarden voldaan wordt. 

Ben je klaar om samen met Elise Starseeker op expeditie naar het onbekende territorium van de Un'goro-krater te gaan? Baan je een weg door wilde gebieden en ontdek de verborgen mysteries in de dikke oerwoudmist. De prehistorische inwoners van Un'Goro zullen je nieuwsgierigheid niet waarderen, maar je weet nooit wie er hulp kan bieden in tijden van nood.

Alvast een sneak peek naar het nieuwe speelbord waar je in de uitbreiding op zult spelen.

De uitbreiding is vanaf vandaag te bestellen. Als je er gelijk 50 pakjes kaarten bij koopt krijg je bij release een speciale card back.

Lees Meer


Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.

Gerelateerde artikelen

Meer artikelen tonen
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..