Detective Pikachu 2 is ‘bijna klaar voor release’ volgens LinkedIn-profiel

Geplaatst: 23 september om 15:59Aangepast: 23 september om 16:04
Een ontwikkelaar die aan Detective Pikachu 2 werkt zegt op zijn LinkedIn-profiel dat het spel bijna klaar is voor release.

De boodschap werd gespot door gebruikers van Famiboards. Op de LinkedIn-pagina van Jonathan Murphy, een senior game programmer bij Creatures Inc., is te lezen dat hij werkt aan “een onaangekondigd project dat release nadert, Detective Pikachu 2”.

Het spel heeft nog geen officiële releasedatum. Sinds Detective Pikachu 2 in 2019 werd aangekondigd door The Pokémon Company, nog voor het uitkomen van de gelijknamige film, is het stil rondom het project. Naar verluidt zal het avonturenspel verdergaan met het verhaal van zijn voorganger, maar de ontwikkelaar heeft nog geen officiële details naar buiten gebracht.

Het is ook onduidelijk of er een vervolg op de Detective Pikachu-film komt. Acteur Justice Smith, die een van de hoofdrollen vertolkt in de eerste film, zei eerder tegen Inverse dat hij niet verwacht dat het vervolg er komt. “Ik zou graag aan Detective Pikachu 2 meewerken”, zei hij, “[..] maar ik denk niet dat het gaat gebeuren. Maar wie weet? Ik ben zo’n grote fan, ik hoop het.”

Marvin ToepoelEindredacteur Power Unlimited-magazine.

Lees Meer


Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.

Gerelateerde artikelen

Meer artikelen tonen
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..